Máte hlad a hledáte něco rychlého a zároveň dietního? Aby jídlo obsahovalo jak vitamíny, tak důležité bílkoviny, ale hlavně v něm bylo dost vlůákniny?Fazolové lusky s mletým masem je recept nejen chutný, ale i dietní. Při hubnutí v rámci redukční diety, jakou je například , dělená strava. Atkinsova či dieta StředaForm jejímž autorem je MUDr. Leoš Středa, si můžete s námi tentokrát tento recept který se vám bude hodit, pokud se k hubnutí rozhodnete.
Hlavně jde všechno rychle, příprava jídla trvá pár minut. Stačí vám čerstvé fazolové lusky, trochu mletého masa a doplníte třeba mandličkama.
Potřebné suroviny:
- fazolové lusky asi 100g (4 jednotky)
- hrst mandlí (1 jednotka)
- mleté maso asi 150g (0 jednotek)
- sůl a pepř
Předpříprava:
Fazolové lusky očistíme, zařízneme konce a pokrájíme na menší kousky
Příprava.
Mleté maso nejprve orestujeme na pánvi, pak přidáme pokrájené fazolky a nadrcené mandle. Hotové jídlo osolíme, opepříme případně podle vaší chuti můžete použít i jíná dochucovadla.
Šipka nalevo vás vrátí do základního rozpisu diet, napravo je nabídka dietního kompotu, který si můžete k fazolovým luskům dát.